Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze partners

De kwaliteitseisen die wij onszelf stellen, stellen we ook aan onze vaste partners en leveranciers. We zijn dan ook trots op de bedrijven waarmee we samen projecten realiseren en geven hen graag een plaatsje op onze website.

Aluminium profielen

Reynaers aluminium

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in de ontwikkeling en commercialisering van innovatieve en duurzame aluminium oplossingen. Hun producten worden voornamelijk gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonwering en veranda’s. Reynaers Aluminium vestigt veel aandacht op het milieu, comfort en veiligheid. Hun architecturaal ontwerp is absoluut een grote meerwaarde voor elk project. We stellen dan ook het volste vertrouwen in deze Belgische nummer 1. 

Glas

AGC Belgium

AGC Belgium Europe produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor bouwprojecten, meer bepaald voor buitenbeglazing en interieurglas, voor de autosector en de solar-industrie. AGC Glass is de grootste glasproducent ter wereld voor residentiële projecten als projectbouw. Hun continue research in geavanceerde glastechnologie en de ruim 100 locaties in heel Europa maken van hen een topspeler in het glassegment en onze absolute voorkeurspartner. 

Beslagwerk

Sobinco

Sobinco is het enige Belgische bedrijf dat een volledig aanbod hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren kan aanbieden. Ze hebben dan ook zo’n 70% van de markt in handen. Hoewel deze producten bijna onzichtbaar zijn voor de consument, zijn ze essentieel voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij tot het nodige comfort en de vereiste veiligheid. Sobinco investeert sterk in ontwikkeling en technische ondersteuning, waardoor wij heel graag met hen samenwerken.

Ventilatie, zonwering en outdooroplossingen

Renson

Renson zet al van zijn prille begin in op een gezond binnenklimaat voor elk gezin en bedrijf. Met de baseline Creating Healthy Spaces zorgt Renson voor een doordachte ventilatie, een sterk zonweringssysteem en outdoor oplossingen waar iedereen met volle teugen van kan genieten. Een duurzaam totaalconcept met de focus op comfort, energiezuinigheid, akoestiek en ethiek staat bij elk project centraal.