Overslaan en naar de inhoud gaan

Kwalitatieve producten

Kwaliteit is voor ons de belangrijkste voorwaarde om met een partner in zee te gaan en ook voor onszelf leggen we de lat erg hoog. Dat is ook de reden waarom we als één van de eerste Belgische bedrijven het FAC-keurmerk behaalden (we zijn bovendien ook lid van de Federatie van Aluminium Constructeurs), het CE-label dragen en de keuringsbureaus Seco en BCCA geregeld bij ons langskomen zodat we de nieuwste kwaliteitslabels ook in huis kunnen halen.

FAC Keurmerk

FAC-constructeurs staan garant voor kwaliteitsvol aluminium schrijnwerk. Wanneer ze voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitseisen, mogen ze het FAC-kwaliteitskeurmerk in ontvangst nemen als officiële erkenning. Zo kunnen alle bouwpartners, zoals architecten, aannemers, bouwheren, openbare instellingen en toeleveranciers blindelings vertrouwen op een hoge kwaliteit.

BCCA Procescertificaat

BCCA vzw bewaakt en versterkt de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties in de bouw op een volledig onafhankelijke, onpartijdige en deskundige manier. Dankzij hun kwaliteitsverklaringen kan elke belanghebbende van het bouwproject zeker zijn dat de gecertificeerde partner kwaliteit levert, de voorschriften naleeft en bekwaam is.